måndag 11 oktober 2010

Helgen som gick...

I fredags så var storebror på klassfest, direkt efter den så drog vi iväg till stugan så vi kom upp vid 22-tiden(tur att barnen sovit en stund på em.). Väl där så bäddade vi ner ungarna i husvagnen mellan dubbla fleecefiltar+ ett täcke och körde igång värmen i den. Själva gick vi in i stugan och eldade i öppenspisen. Två timmar senare så hade vi fått upp värmen så pass att vi beslutade oss att sova inne istället för i husvagnen så darlingen bar helt enkelt(nåja, storebror väger trots allt runt 35 kg.) in barnen.

På lördagmorgon så vaknade vi utvilade med en underbar dag framför oss... Darlingen fyllde ju 38, så här fin tårta hade lillebror valt ut... :o) Vid lunchtid kom mormor och gammelmormor förbi, både för att gratta och för att se resultatet av vårt fixande i stugan under hösten. Sen på eftermiddagen så kom morbror, han stannade på både middag och fika.

Igår så vaknade vi till en strålande dag men tyvärr så blåste det något enormt. Vi plockade ner förtältet på husvagnen och undan utemöbler och sån't(mest darlingen som jobbade, själv höll jag mig mest inne och eldade), vi har "gjort vinter", planen är att vi ska åka upp nån helg till men hur det blir med den saken vet man ju inte det beror ju helt på väder och vind... När vi åkte hem så följde även husvagnen med på släp, den har nu semester till nästa sommar...

Själv är jag inte så pigg, har feber till och från med halsont och idag kom snuvan, eländiga höstförkylning(tur att det går lika bra att vila i stugan som hemma).

Inga kommentarer: