torsdag 4 september 2008

Fullt upp

Idag har inte tiden stått stilla precis...
Lämnade barnen på skola och dagis. Åkte in till stan för att handla med bästa väninnan som ska gifta sig på lördag, jag har lovat att fixa förrätten. Vi gjorde bort en massa småärenden som hon hade, sa hej då i parkeringsgaraget. Jag fyllde på parkeringspengar och skyndade upp för trapporna till fullmäktigesalen där jag gick en utbildning om livsmedelshygien mellan 13-16. När jag rusade ner till bilen efter utbildningen så ringde min älskling och bad att jag skulle åka förbi hans jobb och plocka upp honom på väg hem.

Låste upp bilen, packade in väskan och mig själv, satte på mig bältet, vred om startnyckeln och klick... Bilen vägrade att starta, batteriet var heldött, ringde älsklingen och förklarade situationen, han fixade så att han kunde åka med en kollega. De kom och styrde mig runt halva garaget så att jag kom till rampen till nedre plan där de puttade ner mig och bilen startade. Tack Per!!!

Drog iväg hemåt och hämtade ungarna i sista minuten, ett snabbt stopp hemma för att låta maken byta kläder, släppa ut Tindra och toabesök för de små herrarna innan vi snabbt drog vidare för att uppvakta morbror på 31-årsdagen (fast han fick ingen present för han hade inte önskat sig något i vår prisnivå så han får något en annan gång), där fick vi middag av mormor och tårta bakad av gammelmormor. Storebror beställde genast en likadan tårta till sin födelsedag.

När vi ätit så plockade jag in i diskmaskinen och när jag torkade av bordet så kom lillebror och frågade: -Får jag torka? Självklart sa jag som absolut inte nekar om barnen vill jobba... Sen gick han an som värsta städexperten, han torkade bordet, arbetsbänken, kylskåpet, spisen, vardagsrumsbordet, hallbyrån och sen undrade han om inte det fanns något mer. Du har ju glömt diskbänken sa jag, ni skulle ha sett lyckan i hans ögon då han såg smulorna och utbrast: -Va smutsigt det är!!! Lyckan var gjord, vad månde det bliva av den ungen? Sanerare som pappa kanske ;-)

Sen hem och kastade ungarna i säng, darling gick ut och fixade vidare med riset. "Lillsvägerskan" (darlings lillasyster) ringde och hade trevliga nyheter, hon har fått nytt jobb och börjar om ca en månad. Lycka till och hoppas att det blir som du önskar!

Inga kommentarer: