onsdag 3 februari 2010

Förkylt

Lillebror och jag är hemma och hostar och snorar i kapp, han börjar att bli för pigg för att vara hemma men är fortfarande för sjuk att gå tillbaka till skolan och jag är egentligen för sjuk att orka med en frisk sjuk Lillebror. Fast som tur är så kommer de där "för pigg för att vara hemma" utbrotten oftast på kvällarna då darlingen är hemma.
Storebror har tränat varje kväll denna vecka, innebandy igår och i måndags, idag var det dags för skidträning och i morgon skulle han testa pingis som det lät. Normalt får han inte träna så här ofta men denna vecka så hade de inga läxor och då fick det bli ett undantag.
Darlingen har haft fullt upp även han, i måndags hade storebror sin träning och darling var där, igår så hade han sin egen träning för mellanstadiebarnen och idag är det dags för gubb-bandyn och innan var han med på skidträningen. Han har ju dessutom jobbat som vanligt och skött inbärandet av all ved.

Vi har massor med snö och temperaturen pendlar friskt, härom dan(tror att det var igår) hade vi -29 och nu är det -5,7. Nu börjar vi vara ganska trötta på vintern och ser fram emot våren och värmen. Men ljuset har i alla fall börjat att komma tillbaka, för några veckor sedan var det bäcksvart redan vid 15-tiden, idag var det ljust kl. 16. Det känns skönt!

Inga kommentarer: