tisdag 26 maj 2009

ny vecka...

Tillbaka till vardagssysslorna igen. Jag sliter på jobbet med allt klotter som ungdomarna? roat sig med att rita här och där. Darling sitter med studierna på dagarna liksom som storebror. Lillebror roar sig på dagis med lekar (vem vill inte det hellre)? Men det är sista året för honom sen börjar han miniettan och blir en skolpojke även han innan dom små ska ut i arbetslivet. Här hemma är allt sig likt men vi ska ta oss an att göra om det så kallade garaget till ett riktigt förråd/verkstad snart. Vi har hämtat hem virke för att brädslå det till en början men sedan e det väl tänkt att gjutas ett golv med. Grönt har det blivit här med med men det bör göras något åt våran gräsmatta, välkommen och hjälp till om du vill : )
I Stugan har vi flyttat ut köket och lagt golv, gud vad härligt att kunna sitta där utan att känna att det blåser kallt om fötterna.
Idag har frun bubbelbadat på relaxen och bastat vilket hon e värd!
Storebror var på fotbollsträning och lillebror och mammsin somna tillsammans. Sen kom J förbi med undersängen till bäddsoffan som vi fick förra året av dom till stugan så nu ryms det fler som kan sova där. Själv var jag över till grannen som har skogen runtomkring och prata lite. Vi är verkligen lyckligt lottade att ha så bra grannar här i byn. På återseende trots bloggen inte uppdateras var dag,,,,,

Inga kommentarer: