fredag 1 januari 2010

Gott Nytt År!!!



Så var det åter ett nytt år!

Barnen har precis gått upp, de lyckades hålla sig vakna. Just nu sitter de i storebrors säng och tittar ut på alla fyrverkerier som syns ner mot stadshållet. Snart ska de väl kunna somna men än så länge blixtrar det för fullt runt om. Tur i oturen så är vår normalt halvgalna hund totalt oberörd trots alla smällar. Hon ligger på sin plats bryr sig inte alls.

2010... Undrar vad det året kommer att föra med sig?? Vi har iaf 3 jämna födelsedagar i år, först ut är min kusins son som fyller hela 20 år idag, han var Ångermanlands förstfödde på 90-talet. Sen nån gång i sommar är det min tur att fylla jämnt, det är nog 20 jag fyller jag med... ;o) och i oktober så fyller storebror 10ÅR!!! Vi har en halvvuxen son! Helt ofattbart!

Nej nu ska vi få barnen i säng, hoppas att ert firande också gått lugnt till och att ni är nöjda med året som gått och att ni ser lika ljust på framtiden som oss... När vi vaknar i morgon så är det tydligen dags för oss att genomföra vårt(makens) nyårslöfte, matsedel och slut på götta på veckorna... Vi återkommer med rapport om hur det går...



Inga kommentarer: