onsdag 18 februari 2009

Äntligen!!!

Efter att kylan hållit oss i ett förlamande grepp i mer eller mindre flera veckor(har tappat räkningen) så har den äntligen gett med sig. Idag känns det som rena sommarvärmen när termometern visar -11 mot gårdagens -28...!
Annars så händer det inte speciellt mycket just nu, det lunkar på som vanligt med träningar och läxor, trötta barn och trötta föräldrar (även om vi blivit piggare nu när vi har haft fler och längre soliga dagar nu under denna extremt kalla period). Barnen växer som ogräs (ni som inte träffat dem sen i somras kommer att se en enorm skillnad kan jag tro) men som tur är så växer inte fötterna lika fort som resterande kropp för det är betydligt värre och dessutom svårare att se att skorna är för små skor än att kläderna är det... På söndag så ska storebror antagligen vara med i en skidtävling här borta på IP. Jag har svårt att tro att det går lika bra som ifjol då han t.o.m vann den första tävling han någonsin ställt upp i men hur som helst är han riktigt duktig på att åka och viuktigast av allt så tycker han att det är roligt!
Jag vet fortfarande inte hur det kommer att bli under resten av året för jag har inte fått något besked angående varken skola eller csn ännu, den som lever får se...

Ha en bra dag därute!

Inga kommentarer: